Publicaties

Van de hand van Marga Haas verschenen:

Parelduiken.
52 bijbelse verrassingen voor het hele jaar.
KokBoekencentrum, 2018.
ISBN 9789023954453
€ 12,99
Ook als e-book verkrijgbaar (€ 6,99)

Verkrijgbaar bij uw boekhandel of via bijvoorbeeld boekenwereld.com.

Geïnspireerd door meditatie, de christelijke mystici en de deuken en barsten die zij in haar eigen leven opliep, presenteert Marga Haas oude bijbelteksten zo fris en sprankelend dat ze mensen van nu op een nieuwe manier aanspreken. Eerlijk, open en ontwapenend. Parelduiken bevat 52 korte overwegingen – een voor elke week op het ritme van het jaar. Ze geven stof tot nadenken en vragen erom herlezen te worden.

‘In heldere, korte stukjes worden belangrijke mystieke inzichten vertaald naar het gewone leven, zodat je een vermoeden van Leven krijgt.’ – Jean Jacques Suurmond


God en ik, wij zijn één.
Veertig dagen met Meester Eckhart.

Meinema, 2e druk, 2017.
ISBN 9789021143828
€ 12,50
Ook als e-book verkrijgbaar (€ 4,99)

Verkrijgbaar bij uw boekhandel of via bijvoorbeeld boekenwereld.com.

Meester Eckhart leefde zeven eeuwen geleden, maar zijn woorden zijn onverminderd actueel. Deze mysticus combineert een grote liefde voor God met een scherp inzicht in de menselijke ziel. Voor wie verdieping zoekt, is Eckhart een onmisbare wegwijzer. In deze bundel maakt de lezer in veertig dagen kennis met zijn werk. Begin de dag met een citaat van Meester Eckhart, eindig de dag met een korte meditatie van de hand van de auteur. Samen brengen zij de lezer telkens een stap verder op de weg naar binnen.
Speciaal aanbevolen als persoonlijke verdieping tijdens de veertig dagen op weg naar Pasen.